<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=162643931095906&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Be a Lloretenc com
EN JONATHAN
I EN MARC

En Marc Muniesa, futbolista del Girona F.C., i en Jonathan Romeo, un dels millors atletes europeus en 3000 obstacles, són dos dels esportistes lloretencs més destacats. Ambdós van començar la seva trajectòria a Lloret de Mar, en Marc a la Penya Barcelonista i en Jonathan al Club d’Atletisme Lloret. Curiosament, tots dos van ser fitxats de ben jovenets pel Futbol Club Barcelona i van consolidar el camí que havien iniciat al poble que els va veure fer les primeres passes com a esportistes. En Marc i en Jonathan són dos veritables campions que  fan honor a la llarga tradició esportiva de Lloret de Mar. 

Jonathan Romeo: del cros lloretenc a enlluernar Europa

Va començar amb 8 anys al Club d’Atletisme Lloret i molt aviat va destacar, convertint-se en un dels juniors més prometedors del circuit estatal i europeu. Això va fer que el F.C. Barcelona l’incorporés a la seva disciplina.  Després d’uns anys de progressió meteòrica, i ja com atleta senior, en Jonathan va tornar al seu club d’origen des d’on va aconseguir quedar en el tercer lloc del Campionat d’Espanya de 3000 obstacles. Gràcies a la seva meritòria medalla de bronze va ser convocat per anar al Mundial de Londres, la cita esportiva més important de l’atletisme, després de les Olimpíades. Allà el lloretenc no va aconseguir per ben poc arribar a la final, però va ser el millor esportista de la delegació espanyola. 

jonathan_romeo

Marc Muniesa: de Lloret a jugar amb les estrelles

Va començar jugant d'extrem a la Penya Barcelonista de Lloret i, al cap de poc, el Barça el va fitxar. Reconvertit a central, Muniesa va ser durant molts anys una de les perles de la Masia blaugrana i va arribar a debutar amb el primer equip de la mà de Guardiola quan tenia només 17 anys. El juliol del 2013 va fitxar per l´Stoke City de la Premier anglesa. Després de 3 temporades a gran nivell a la que, probablement, sigui la lliga més competitiva d’Europa, el lloretenc torna cedit a la seva terra natal per reforçar un Girona F.C. acabat d'ascendir a la primera divisió espanyola. Recentment el club gironí ha fet efectiva l'opció de compra i ha fitxat al Marc fins al 2021.

foto_muniesa

Night Trail Lloret,
una nit per Be a Campió

La night trail és probablement la cursa més espectacular de les que se celebren a Lloret. Per què? Perquè es corre de nit, el recorregut és espectacular, estem a ple estiu i l’ambient que es genera fa que sigui una experiència memorable.

banner_nightrail

Lloret de Mar, Destinació de
Turisme Esportiu

ciclisme_lloret
Vídeo dels esdeveniments esportius

Lloret reuneix totes les condicions per ser una vila de campions. La seva geografia privilegiada, amb mar i muntanya, un clima que convida a practicar esport tot l’any, bones infraestructures, una gran i variada oferta hotelera i unes instal·lacions de primer nivell han fet que, des de 2006, Lloret de Mar tingui el segell DTE: Destinació de Turisme Esportiu en les disciplines de: futbol, atletisme, ciclisme, natació i esports col·lectius. 

Lloret rep 55.000 esportistes cada any (2017) i té 14 hotels certificats en turisme esportiu.

Equipaments esportius

icono_atletismo
1 pista
d’atletisme
icono_pav
3 pavellons
icono_football
3 camps
de futbol
icono_piscina
1 piscina municipal
de mides olímpiques
Més informació

L'entrevista amb els cracks

Per saber-ne més

foto_guia
Guia de turisme esportiu
foto_esdeveniments
Principals esdeveniments esportius 2018

Vols

logo_be_acampio

Vine a Lloret de Mar

Lloret Turisme

Avinguda de les Alegries, 3, 17310,
Lloret de Mar
+34 972 365 788

Contacte